Astellas-díjas orvosi ellátást szeretne? Nem kell tovább keresni!

Az astellasazorvosokert.hu megszűnése sajnálatos, azonban a Plasztikai Sebészet Budapest célja, hogy a díj által képviselt eszmeiséget, értékeket és minőséget továbbra is fenntartsák és biztosítsák. Ezért csakis kiváló orvosokkal, dolgoznak együtt, akik empatikusak, emberségesek és szakmai munkájukat magas színvonalon végzik. Fontosnak tartják, hogy az, amit a díj képviselt továbbra is éljen! Partnereiknél több korábban jelölt és díjazott szakorvos is dolgozik és náluk biztos lehet benne, hogy megfelelő kezekben van!

Az Astellas-díj, azaz közismertebb nevén Az Év Orvosa pályázat és díjkiosztó 2006-tól, egészen 2016-ig került megrendezésre. A díjat azóta nem osztják ki, azonban létezése és emléke igen jelentős volt mind a civilek, mind pedig az egészségügyi dolgozók számára. A Astellas-díj megszűnése után a Plasztikai Sebész Budapest tervezi egy hasonló díj létrehozását, ami remek kiindulási pontot adhat arról, hogy hol dolgoznak kiváló szakemberek.

Szerencsére náluk több korábban díjazott szakorvos is dolgozik, ráadásul a páciensek gyakran fejezik ki hálájukat köszönőlevelekkel és pozitív visszajelzésekkel, melyekből többet a weboldalon is lehet olvasni. Így biztos lehet benne, hogy már tapasztalat, sikeres orvos kezeibe kerül és biztosan a megbeszélek szerint fog történni minden.

astellas díj megszűnt

Elismert orvosok a Plasztikai Sebész Budapestnél

A Plasztikai Sebész Budapest egy olyan online portál, amely több, főleg fővárosi plasztikai sebészeti klinikával van kapcsolatban. A szervezet célja, hogy hiteles információt nyújtson a leendő pácienseknek, és könnyebbé tegye a megfelelő orvos és beavatkozás kiválasztását. Ebből kifolyólag csakis Magyarország legjobb plasztikai sebészeivel vannak kapcsolatban. Ezt támasztja alá az is, hogy több, korábban Astellas-díjas szakorvossal dolgoznak együtt, akik mellplasztikai, arcplasztikai és hasplasztikai beavatkozásokat végeznek.

Dr. Karvász Tamás például az egyik legtapasztaltabb plasztikai sebész Magyarországon, akinek a nevéhez több módszer meghonosítása is köthető.

Szakterületeik

A mell-, arc-, és gynecomastia területén bizonyítottan a legjobb szakemberekkel dolgoznak, emellett azonban van lehetőség náluk hasplasztikai beavatkozásra, arcfiatalításra, mommy makover-re, szőrtelenítésre és zsírleszívásra is, ahol hasonlóan a legjobb kezekben lesz. Szakorvosaik minden megtesznek, hogy a páciensek igényeit kielégítsék.

Orvosválasztás

Az Astellas-díj remek kiindulási pont volt orvosválasztáskor, azonban most új taktikára van szükség. Ezért összeszedtünk pár tanácsot, hogy mire érdemes figyelni orvosválasztáskor.

  • Előszőr is, nem biztos, hogy amikor plasztikai beavatkozásról van szó, az ár az első, amit ajánlott nézni. Az árak sok minden magukba foglalnak, kezdve a szakorvos díjától, egészen a különböző vizsgálatokig. Így, ha már eldöntötte, hogy belevág az átalakulása, akkor érdemes áldozni rá, és nem az utolsó lépéskor fukarkodni.
  • Ezen kívül érdemes utána olvasni a szakorvosoknak, megnézni, hogy van-e nemzetközi tapasztalatuk, elismerésük, publikációjuk.
  • Végül pedig, tényleg érdemes elmenni egy személyes konzultációra, megtapasztalni a klinika hangulatát, az ott dolgozók viselkedését és felmérni, hogy olyan hely legyen, ahol kellemesen át tudja adni magát a szakembereknek.
  • Nagyon fontos, hogy biztonságban érezze magát a választott szakorvosnál és klinikán, különben sokkal hosszabbnak és fájdalmasabbnak fog tűnni a beavatkozás és a felépülés is.